We will rock you!

Kirjoittaja Jukka Walliander | 25.10.2019

tömps, tömps, läps – tömps, tömps, läps – tömps, tömps, läps

Nyt aika on kypsä.

HR markkinalla on tarjolla lukuisia yksittäisiä täsmätyökaluja: rekrytointikonsultointia, coachausta, työnantajamielikuvan kehittämistä jne. mutta ne eivät ole päällimmäisenä yritysjohdon mielessä päivittäisessä arjessa.

Yritysjohto pohtii suurempia kokonaisuuksia, kuten koko yrityksen myyntiä, tuotantoa, logistiikkaa ja rahoitusta. Toimitusjohtajan ja johtoryhmän elämä on kaaoksen hallintaa, epävarmuuden sietoa, keskeneräisyyden hyväksyntää, stressiä, riittämättömyyden tunnetta ja yksinäisyyttä.

Miksi heitä pitäisi kiinnostaa omaa erinomaisuuttaan korostava erityisosaaja?

Pleinert toi Suomeen vuonna 2015 uuden tavan tehdä suorahakua. Tämä on tuottanut meille erittäin kilpailluilla markkinoilla tasaista kasvua, hienoja asiakkuuksia ja paljon upeita projekteja.

Katseemme oli kuitenkin koko ajan tulevaisuudessa ja siinä mitä kaikkia palveluita me osaamme kokonaisuutena. Vuosien varrella olemme kypsytelleet ajatusta seuraavasta askeleesta ja siitä, mitä asiakkaamme oikeasti haluavat. Usealta asiakkaalta tulleet samansuuntaiset tiedustelut vahvistivat päätöstämme.

Pleinert & Partner ryhtyy tarjoamaan asiakkailleen henkilöstöstrategiapalveluita. Analyysi, toimintasuunnitelma ja toteutuksen tuki samalta luukulta.

Hienoimmatkaan koneet, laitteet ja prosessit eivät toimi ilman ihmisiä, jotka ovat samalla yhtälön vaikeimmin hallittava tekijä. Miten varmistetaan tulevaisuuden strategian toteutuminen, kuka sen tekee ja mistä saadaan tarvittava ammattitaito?

Yritysjohto kaipaa arkeensa helppoutta, selkeyttä, tukea ja kumppania toteutuksiin. Me olemme strategiasi toteutuksen Personal Trainer.

tömps, tömps, läps – tömps, tömps, läps – tömps, tömps, läps

Nyt mennään!

#osaajapääoma #henkilöstöstrategia

Jukka Walliander
P&P Suomen perustaja ja toimitusjohtaja

Varaa palaveriaika