Valmennukset – kokemus tuo varmuutta

Kenelläkään ei ole valmista taikalaatikkoa, josta löytyy vastaus kaikkiin maailman ongelmiin. Meidän jokaisen polulle mahtuu runsaasti kantapään kautta oppimista, mutta näiden kokemusten yhdistäminen viimeisimpään tutkittuun tietoon tuottaa mielestämme parhaat tulokset.

Olemme koonneet konsulttiemme vuosikymmenten aikana kertyneet opit erilaisiksi selkeiksi ja helposti hahmotettaviksi paketeiksi juuri sinun ja yrityksesi parhaaksi. Ohessa muutama esimerkki mahdollisista valmennuskokonaisuuksistamme. Lisäksi voimme räätälöidä monia muita eri tyyppisiä valmennuksia organisaation tarpeiden mukaisesti.

Etäjohtamisen valmennus

Työnteko on muuttunut nopeammin kuin ennakoitiin. Yhä useammat asiantuntijat toimivat freelancereina tai tekevät palkkatyötään etänä. Korona on vauhdittanut tätä muutosta ja paluuta perinteiseen “5 päivää viikossa toimistolla” tuskin tapahtuu.

Valmennuksemme avulla saat paremman ymmärryksen etätyön johtamisen vaatimuksista sekä keinoja kehittää omaa työtäsi esihenkilönä.

 

Kesto: 3 tuntia.
Toteutus: etävalmennus maks. 6 hlö.
Hinta: 890 € +alv.

Koulutuksen vetää: Juha Koikkalainen

Tutustu valmennukseen

Johtamisen mysteeri

Tullaksemme johtajaksi, meidän on ensin opittava johtamaan itseämme. Itsensä johtaminen edellyttää hyvää itsetuntemusta. Itsensä johtaminen koostuu oman asenteen johtamisesta, itseluottamuksen johtamisesta ja muutostilanteessa syntyvien tunteiden johtamisesta.

Tässä koulutuksessa saat konkreettisia työkaluja siihen, kuinka näitä osa-alueita johdetaan. Työkaluja soveltamalla sinun on mahdollista kehittyä sekä ihmisenä että johtajana.

Kesto: 3,5 tuntia.
Toteutus: pienryhmä lähivalmennuksena
Hinta: 890 € +alv.

Koulutuksen vetää: Rajkumar Sabanadesan

Tutustu valmennukseen

Valmistaudu rekrytointiin

Uuden henkilön palkkaaminen on aina askel johonkin suuntaan niin organisaation kulttuurin kuin toiminnan tehokkuuden suhteen. Tämä valmennus valmistaa esimiehiä yhteen uransa tärkeimmistä rooleista – rekrytointiin.

 

 

 

Kesto 3 tuntia
Toteutus: pienryhmä etävalmennuksena
Hinta: 990 € + alv.

Koulutuksen vetää: Jukka Walliander

Tutustu valmennukseen