Rekrytointipalvelut

Rekrytointi on kumma ala, koska fiksut ihmiset tekevät siinä asioita ihan hölmösti vain, koska niin on aina ollut tapana.

Suomen parhaat rekrytoijat?

Meidän rekrytoijamme ovat olleet vuosien varrella mukana monissa menestystarinoissa ja olemme oppineet matkallamme paljon. Vieressä näkyvä lause kuvaa sitä havaintoa, minkä varaan koko yrityksemme on alunperin perustettu.

Osaamme yhdistää myynnin ja markkinoinnin osaamisemme uusimpiin markkinoilla käytettäviin työkaluihin, jotta pystymme valitsemaan parhaat työkalut kuhunkin rekrytointitilanteeseen. Useimmiten teemme suorahakua, mutta ilmoitus- ja somehaut tai inhouse-toiminta ovat myös arkipäiväämme.

Tehtävän vaatimuskartoituspalavereissa haastamme rekrytoivaa esimiestä totuttua enemmän pystyäksemme löytämään menestystä ennakoivat tekijät. Emme pakota lopussa valitsemaan kolmesta ehdokkaasta, vaan etsintämme jatkuu siihen saakka, kunnes haluttu ehdokas on löytynyt.

 Suora sitaatti asiakkaamme suusta hyvin päättyneen projektin jälkeen: ”Miksi kaikki eivät tee rekrytointia tällä tavoin?”

 Ota yhteyttä niin jutellaan tilanteestasi lähemmin

Lisätietoja

P&P Suomen perustaja ja toimitusjohtaja. Kokemusta sekä monikansallisista korporaatioista että pienyrityksistä. Erityisosaamista strategia, johtaminen ja rekrytointiprosessi.