Palvelut

Palvelumme

 

Henkilöstöstrategian kehittäminen

Yritykset keskittyvät helposti toimintansa kehittämisessä ns. koviin asioihin kuten myyntiin, tuotantoprosessiin ja logistiikkaan. Kuitenkaan yksikään toimenpide ei toteudu ilman ihmisiä ja ihmisten johtaminen on paljon haastavampaa kuin esimerkiksi uuden tuotantolinjan avaaminen.

Palvelumme parantaa kilpailukykynne strategian edellyttämälle tasolle.

Etäjohtamisen valmennus

Työnteko on muuttunut nopeammin kuin ennakoitiin. Yhä useammat asiantuntijat toimivat freelancereina tai tekevät palkkatyötään etänä. Korona on vauhdittanut tätä muutosta ja paluuta perinteiseen “5 päivää viikossa toimistolla” tuskin on.

Valmennuksemme avulla saat paremman ymmärryksen etätyön johtamisen vaatimuksista sekä keinoja kehittää omaa työtäsi esihenkilönä.

Henkilöstöjohtamisen due diligence

Merkittävä osa yritysjärjestelyistä epäonnistuu ja siksi olemme laatineet palvelukokonaisuuden varmistaaksemme yritysjärjestelyn jälkeisen ajan mahdollisimman sujuvan liiketoiminnan. Teemme sen tutustumalla mm. tavoitteisiin, kohdeyhtiön yrityskulttuuriin, henkilöstön osaamiseen ja motivaatiotekijöihin. Lopputuloksena on analyysi lähtötilanteesta kompetenssikarttoineen sekä toimenpidesuunnitelma järjestelyn jälkeiselle ajalle.

HR juridiikka

Työsuhteiden elinkaarien juridiikka työsopimuksen laatimisesta aina työsuhteen päättämiseen ja myös sen jälkeen haltuun yhdestä paikasta. Työsopimuksen tekemisen lisäksi pitää osata työaika, perhevapaat, lomat, työsuhdekeksinnöt, tilaajavastuu, lähetetty työntekijä, TES, työturvallisuus, yhteistoiminta ja paljon muuta. Meillä osataan.

Rekrytointi

”Rekrytointi on kumma ala, koska fiksut ihmiset tekevät siinä asioita ihan hölmösti vain, koska niin on aina ollut tapana.” Me teemme rekrytoinnin vähän analyyttisemmin ja lähes poikkeuksetta asiakkaamme ihmettelevät, mikseivät muut tee asioita kuten me? Hyvä kysymys. Näin nimittäin syntyy tuloksia.

Valmennukset

Valmentaminen on kilpailukyvyn rakentamista ihmisten kautta. Prosessi poistaa etenemisen esteitä tehokkaasti ja tavoitekeskeisesti. Kullekin organisaatiolle / yksilölle tehdään todellisiin tavoitteisiin pohjautuva suunnitelma ja valmentajat auttavat sinua henkilökohtaisella coachauksella, mentoroinnilla tai ryhmävalmennuksilla.

Outplacement

Irtisanominen on aina kova paikka sekä irtisanotuille että irtisanovalle esimiehelle – molemmat  ovat ihmisiä.   Meillä on kokemusta näistä tilanteista ja osaamme antaa parasta mahdollista tukea muutostilanteessa. Ajoissa tehty suunnitelma, huolellinen viestintä ja konkreettinen tuki uudelleen sijoittamisessa ovat palvelumme runko.