YT-neuvottelut palveluna

”Koska elämän ja liiketoiminnan on jatkuttava”

YT-neuvottelut humaanisti
ja hallitusti

Harva yritys osasi valmistautua YT-neuvotteluihin nykytilanteessa. Pleinert & Partnerin avulla yritys varmistaa yllättävässä tilanteessa paitsi lainmukaisen toiminnan, myös mahdollisimman pienet vauriot jatkoa ajatellen. Kaikki koettelemukset menevät aikanaan ohi ja kipeän tilanteen hoitotavalla voi olla tulevaisuudessa suuri merkitys niin yritykselle kuin yksilöille mm. yrityksen maineen kannalta.

Miksi apuumme voi luottaa?

Kokemus tuo varmuutta. Meillä on ajantasainen osaaminen työlainsäädännöstä, kyky valmentaa esimiehiä viestimään ikävässä tilanteessa ja uravalmennuksesta vastaavat kokeneet rekrytointikonsultit.

Olemme vuosien varrella olleet mukana monissa yhteistoimintaneuvotteluissa ja oppineet samalla paitsi juridisen toteutuksen myös sen, miten kipeät asiat voidaan toteuttaa mahdollisimman humaanilla otteella ja kaikkien parasta etua ajaen. Esimerkiksi uravalmennukseen tuo syvyyttä vuosien kokemus sadoista rekrytoinneista. 

Pleinertin YT-palvelut lyhyesti

Juridiikka

Yhteistoimintaneuvotteluiden juridinen konsultointi läpi koko prosessin.

Esimiesten valmennus

Esimiesten ja luottamusmiesten valmennus vaativassa tilanteessa sekä avustaminen kriisitilanteessa.

Työntekijöiden uravalmennus

Irtisanottavien / lomautettavien uravalmennus.

”Henkilöstö on yrityksen ainoa voimavara”

– Historioitsija ja filosofian tohtori Markku Kuisma ja toimittaja Pekka Seppänen – Suomen pahimmat bisnesmokat

Me autamme, ota yhteyttä

Jukka Walliander

Toimitusjohtaja

‭+358 50 064 7615‬
jukka.walliander@p…
connect

Juha Koikkalainen

Senior Partner

+358 400 830 934
juha.koikkalainen@pl…
connect

YT-palvelun toimittavat teille kokeneet konsulttimme

Lasse Fredén

Insinöörinä kiinnostunut ihmisen ja tuotantokoneiston vuorovaikutuksesta. Puuhastelun ja päämäärättömän touhuamisen poistaja vision, tavoitteiden ja toimintasuunnitelman avulla.

+358 40 511 6311
lasse.freden@pleiner…
connect

Jukka Walliander

P&P Suomen perustaja ja toimitusjohtaja. Kokemusta sekä monikansallisista korporaatioista että pienyrityksistä. Erityisosaamista strategia, johtaminen ja rekrytointiprosessi.

‭+358 50 064 7615‬
jukka.walliander@pleiner…
connect

Juha Koikkalainen

Liiketoimintaosaaja, joka uskoo aktiiviseen toimintaan. Selkeät ja mitattavat tavoitteet + tehdään oikeita asioita riittävästi => tulos. Laaja toimialakokemus on Juhan erityisvahvuus.

+358 400 830 934
juha.koikkalainen@pleiner…
connect

Petteri Viljakainen

Yksi Suomen osaavimmista työoikeuden asiantuntijoista. Petteri auttaa, neuvoo, käräjöi ja optimoi kaikissa henkilöstöön liittyvissä asioissa. Solmujen aukaisija.

+358 400 551 885
petteri.viljakainen@pleiner…
connect

Ari Kuutschin

Kokenut toimitusjohtaja, joka muuntaa strategian tavoitteet konkreettiseksi toiminnaksi. Muutosten läpiviennin ja yrityskulttuurin kehittäjä. Tuottavuuden jatkuvan parantamisen puolestapuhuja.

+358 40 7240577
ari.kuutschin@pleiner…
connect

Pasi Kusmin

Kokenut yritysten toimitusjohtaja ja hallitusammattilainen. Pasin mielestä kaikki muutos niin hyvässä kuin pahassa lähtee aina ihmisistä ja siksi ihmisten johtaminen on liiketoiminnan kehittämisen syvintä ydintä.

+358 44 9809 769
pasi.kusmin@pleiner…
connect

Minna Sütö

Johdon ja esimiesten valmentajana Minna kehittää ihmisiä ja liiketoimintaa. Hän työskentelee yksilöiden, tiimien ja johtoryhmien kanssa – tuloksellisesti.  Motto: ”Ihmiset ratkaisevat.”

+358 40 512 3296
minna.suto@pleiner…
connect