Johtamisen mysteeri

Koulutuksen sisältö

  • Yksilön arvot ja niiden merkitys
  • Asenteen johtaminen
  • Itseluottamuksen johtaminen>
  • Muutosjohtaminen

Tähän koulutukseen voidaan sisältä EASI analyysi, tällöin hinta on 350 € + alv enemmän (sisältää 16 sivuinen henkilökohtaisen analyysin + 45min henkilökohtaisen palautteen valmentajan kanssa).

Tullaksesi hyväksi johtajaksi on sinun ensin tultava hyväksi ihmiseksi. – Confucius – tämä onnistuu ainoastaan tulemalla tietoiseksi omasta keskeneräisyydestämme.

Koulutuksen tavoite:

Tullaksemme johtajaksi, meidän on ensin opittava johtamaan itseämme. Itsensä johtaminen edellyttää hyvää itsetuntemusta. Itsensä johtaminen koostuu oman asenteen johtamisesta, itseluottamuksen johtamisesta ja muutostilanteessa syntyvien tunteiden johtamisesta.

Tässä koulutuksessa saat konkreettisia työkaluja siihen, kuinka näitä osa-alueita johdetaan. Työkaluja soveltamalla sinun on mahdollista kehittyä sekä ihmisenä että johtajana.

Kenelle?

Koulutus soveltuu mainiosti erilaisissa esimiestehtävissä ja asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat pyrkiä parhaaseen mahdolliseen omassa toiminnassaan, ja jotka haluavat kehittää itsensä johtamisen taitoja.

Perustiedot:
Kesto: 3,5 tuntia.
Toteutus: pienryhmä lähivalmennuksena
Hinta: 890 € +alv.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Kurssin vetää pitkän linjan kehittäjä ja valmentaja

Raj Sabanadesan on tamperelaistunut srilankalainen liikkeenjohdon ja muutosjohtamisen konsultti. Raj saapui Suomeen turvapaikanhakijana vuonna 1994. Taakseen hän jätti koko teinivuodet vieneen elämänsä tamilitiikerinä ja lapsisotilaana Sri Lankan sisällissodassa. Raj on kääntänyt rankat kokemukset vahvuudekseen. Hän käyttää sekä sodassa että myöhemmin turvapaikanhakijana ja sosiaalialan johtajana saamiaan kokemuksia työssään ihmisten ja organisaatioiden johtamisessa.