Huikkasta huhuilemassa

Kirjoittaja Jukka Walliander | 10.2.2022

Lähtötilanne on seuraava:

Kysyntä: Lukuisten lähteiden mukaan suomalaiset organisaatiot painivat työvoimapulan kanssa, Ongelma on niin paha, että työtä jää tekemättä ja jonot kasvavat, koska tekijöitä ei vaan löydetä.

Tarjonta: Pleinert & Partner on tehnyt useita vuosia erinomaista rekrytointityötä esimiestasoisten haastavien roolien parissa talous-, myynti-, IT-, suunnittelu- yms. aloilla. Kysy vaikka asiakkailtamme

Haaste: Uusien asiakkaiden löytäminen samanaikaisesti, kun keskitymme auttamaan nykyisiä asiakkaitamme

Ratkaisu: Etsimme tiimiin myyntitykki Huikkasta levittämään asiakaskuntaan meidän ilosanomaamme ja keräämään provisioita tuloksista. En ole niin avoin, että lähtisin kertomaan tässä paljonko uskoisin Huikkasen ansaitsevan, mutta kysyttäessä pystyn kyllä antamaan valistuneita kokemusperäisiä arvioita.

Tarjoamme: Huonoja vitsejä, fiksuja asiakkaita, melkoisen hyvän palvelutuotteen myytäväksi, mielestämme mainion brändin ja mahdollisuuden ansaita hyvin.

Pyydämme: Positiivista energiaa, oppimishalukkuutta ja sisäsiistiä käytöstä. Samoin haluan Huikkasen laskuttavan työstään, koska silloin pystymme maksamaan enemmän ja Huikkanen välttää minun kyyläämiseni selkänsä takana.

Onko sinusta Huikkaseksi?

#rekrytointi #myynti #osaajapääoma

Jukka Walliander
P&P Suomen perustaja ja toimitusjohtaja

Varaa palaveriaika