Yhteystiedot

Tiimi

Jukka Walliander

P&P Suomen perustaja ja toimitusjohtaja. Kokemusta sekä monikansallisista korporaatioista että pienyrityksistä. Erityisosaamista strategia, johtaminen ja rekrytointiprosessi.

‭+358 50 064 7615‬
jukka.walliander@pleinertpar...
connect

Juha Koikkalainen

Liiketoimintaosaaja, joka uskoo aktiiviseen toimintaan. Selkeät ja mitattavat tavoitteet + tehdään oikeita asioita riittävästi => tulos. Laaja toimialakokemus on Juhan erityisvahvuus.

+358 400 830 934
juha.koikkalainen@pleiner...
connect

Petteri Viljakainen

Yksi Suomen osaavimmista työoikeuden asiantuntijoista. Petteri auttaa, neuvoo, käräjöi ja optimoi kaikissa henkilöstöön liittyvissä asioissa. Solmujen aukaisija.

+358 400 551 885
petteri.viljakainen@pleiner...
connect

Rajkumar Sabanadesan

Raj valmentaa johtajia ja johtoryhmiä muutosprosessien keskellä. Hän puhuu erityisesti itsensä, arvojen, luottamuksen ja merkityksen johtamisesta yhdistämällä kiehtovia tarinoita tutkittuun tietoon.

050 370 6694
rajkumar.sabanadesan@ple...
connect

Ismo Korhonen

Ismo uskoo, että prosessit saadaan toimimaan tehokkaimmin juuri oikeiden ihmisten avulla. Motto: ”Ongelmat ratkeaa yhteistyöllä”.

+358 40 169 3276
ismo.korhonen@pleiner...
connect

Ellen Byman

Psykologistuderande med intresse för arbets- och organisationspsykologi. Värdesätter kreativitet, kommunikation och nytänkande.

+358 44 542 1495
ellen.byman@pleiner...
connect

Yhteistyössä

Mekään emme osaa kaikkea itse, vaan olemme etsineet tietyille osa-alueillemme yhteistyökumppaneita. Lähtökohtana oli täydentää osaamiskarttaamme alojensa kovimmilla osaajilla. Olemme ylpeitä pystyessämme tarjoamaan asiakkaillemme yhteisprojekteja seuraavien johtotähtien kanssa:

Jobilla

Työnantajamielikuvan rakentamisessa Pleinert tekee läheistä yhteistyötä alan johtavan toimijan, Jobillan kanssa. He uudistavat rekrytointialaa yhdistämällä markkinoinnin, analytiikan ja digitaaliset työkalut innovatiiviseksi kokonaisuudeksi.
www.jobilla.com.

Psykologipalvelu Poiju

Poiju on erikoistunut laadukkaiden psykologipalveluiden tuottamiseen kunnille, yksityisille palveluntuottajille sekä rekrytointiyrityksille. Poijun psykologit auttavat organisaatioita ja yksilöitä selviämään haastavista työelämän tilanteista ja he ovat työ- ja organisaatiopsykologian asiantuntijoita.
www.psykologipalvelupoiju.fi