Yhteystiedot

Tiimi

Lasse Fredén

Insinöörinä kiinnostunut ihmisen ja tuotantokoneiston vuorovaikutuksesta. Puuhastelun ja päämäärättömän touhuamisen poistaja vision, tavoitteiden ja toimintasuunnitelman avulla.

+358 40 511 6311
lasse.freden@pleiner...
connect

Jukka Walliander

P&P Suomen perustaja ja toimitusjohtaja. Kokemusta sekä monikansallisista korporaatioista että pienyrityksistä. Erityisosaamista strategia, johtaminen ja rekrytointiprosessi.

‭+358 50 064 7615‬
jukka.walliander@pleiner...
connect

Juha Koikkalainen

Liiketoimintaosaaja, joka uskoo aktiiviseen toimintaan. Selkeät ja mitattavat tavoitteet + tehdään oikeita asioita riittävästi => tulos. Laaja toimialakokemus on Juhan erityisvahvuus.

+358 400 830 934
juha.koikkalainen@pleiner...
connect

Petteri Viljakainen

Yksi Suomen osaavimmista työoikeuden asiantuntijoista. Petteri auttaa, neuvoo, käräjöi ja optimoi kaikissa henkilöstöön liittyvissä asioissa. Solmujen aukaisija.

+358 400 551 885
petteri.viljakainen@pleiner...
connect

Rajkumar Sabanadesan

Raj valmentaa johtajia ja johtoryhmiä muutosprosessien keskellä. Hän puhuu erityisesti itsensä, arvojen, luottamuksen ja merkityksen johtamisesta yhdistämällä kiehtovia tarinoita tutkittuun tietoon.

050 370 6694
rajkumar.sabanadesan@ple...
connect

Ismo Korhonen

Ismo uskoo, että prosessit saadaan toimimaan tehokkaimmin juuri oikeiden ihmisten avulla. Motto: ”Ongelmat ratkeaa yhteistyöllä”.

+358 40 169 3276
ismo.korhonen@pleiner…
connect

Johanna Haataja

Johanna on syvällistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä arvostava toiminnan nainen! Hän rientää sparraamaan sekä yrityksiä että yksilöitä, joiden tavoitteena on voida hyvin ja menestyä paremmin. Motto: ”Let’s make it happen!”

+358 50 543 5000
johanna.haataja@pleiner…
connect

Tapio Huttula

Tapio on strategi ja visionääri, jolle osaamisen kehittäminen on intohimo. Uskon, että tulevaisuus on muutoksen ymmärtäjien.  Motto: ”Osaaminen on strateginen kysymys.”

+358 40 563 7944
tapio.huttula@pleiner…
connect

Janne Uggeldahl

Janne on parantuva insinööri, nykyinen digistrategisti, disruption aallonharjalla viihtyvä ketteryyden ja asiakaslähtöisyyden sanansaattaja. Motto: ”Think lean, work agile – customer first”.

+358 500 354 907
connect

Yhteistyössä

Mekään emme osaa kaikkea itse, vaan olemme etsineet tietyille osa-alueillemme yhteistyökumppaneita. Lähtökohtana oli täydentää osaamiskarttaamme alojensa kovimmilla osaajilla. Olemme ylpeitä pystyessämme tarjoamaan asiakkaillemme yhteisprojekteja seuraavien johtotähtien kanssa:

Jobilla

Työnantajamielikuvan rakentamisessa Pleinert tekee läheistä yhteistyötä alan johtavan toimijan, Jobillan kanssa. He uudistavat rekrytointialaa yhdistämällä markkinoinnin, analytiikan ja digitaaliset työkalut innovatiiviseksi kokonaisuudeksi.
www.jobilla.com.

Psykologipalvelu Poiju

Poiju on erikoistunut laadukkaiden psykologipalveluiden tuottamiseen kunnille, yksityisille palveluntuottajille sekä rekrytointiyrityksille. Poijun psykologit auttavat organisaatioita ja yksilöitä selviämään haastavista työelämän tilanteista ja he ovat työ- ja organisaatiopsykologian asiantuntijoita.
www.psykologipalvelupoiju.fi