Who We Are?

Kunnianhimoisia henkilöstöjohtamisen uudistajia

Tiimi

Lasse Fredén

Perusinsinööri, jota onneksi kiinnostaa ihmisen ja tuotantokoneiston vuorovaikutus. ”Motto: Ilman visiota, tavoitteita ja toimintasuunnitelmaa on vain päämäärätöntä touhuamista”.

+358 40 511 6311
lasse.freden@pleiner…
connect

Johanna Haataja

Johanna on syvällistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä arvostava toiminnan nainen! Hän rientää sparraamaan sekä yrityksiä että yksilöitä, joiden tavoitteena on voida hyvin ja menestyä paremmin. Motto: ”Let’s make it happen!”

+358 50 543 5000
johanna.haataja@pleiner…
connect

Tapio Huttula

Tapio on strategi ja visionääri, jolle osaamisen kehittäminen on intohimo. Uskon, että tulevaisuus on muutoksen ymmärtäjien.  Motto: ”Osaaminen on strateginen kysymys.”

+358 40 563 7944
tapio.huttula@pleiner…
connect

Juha Koikkalainen

Pleinertin liiketoimintaninja, joka uskoo, että tulevaisuuteen voi itse vaikuttaa. Kun tavoitteet ovat selkeät ja tehdään riittävän paljon oikeita asioita riittävän hyvin – syntyy tulosta. Motto: ” Tehdään tämä fiksusti”.

+358 400 830 934
juha.koikkalainen@pleiner…
connect

Ismo Korhonen

Ismo uskoo, että prosessit saadaan toimimaan tehokkaimmin juuri oikeiden ihmisten avulla. Motto: ”Ongelmat ratkeaa yhteistyöllä”.

+358 40 169 3276
ismo.korhonen@pleiner…
connect

Pasi Kusmin

Intohimonani on paremman ja tuottavamman liiketoiminnan kehittäminen sekä henkilöstön, muutosten ja kehityshankkeiden kokonaisvaltainen johtaminen. Motto: ”Toimitaan yhdessä, ei yksin”.

+358 44 9809 769
pasi.kusmin@pleiner…
connect

Tiina Rikala

Tiina on varhaiskasvatuksen konkari ja lastensuojelun osaaja, joka on saanut herätyksen johtamisen saloihin ja hurahtanut niihin. Motto: ”Tulevaisuus ei koskaan tapahdu. Se tehdään.”

+358 40 743 2812
tiina.rikala@pleiner…
connect

Minna Sütö

Johdon ja esimiesten valmentajana Minna kehittää ihmisiä ja liiketoimintaa. Hän työskentelee yksilöiden, tiimien ja johtoryhmien kanssa – tuloksellisesti.  Motto: ”Ihmiset ratkaisevat.”

+358 40 512 3296
minna.suto@pleiner…
connect

Maiju Tolvila

”HR on intohimoni”, näin esittelee itsensä Maiju. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään oman paikkansa ja itse oivaltamaan omat yksilölliset motivaatiotekijänsä. Motto: ”Kuuntele, ymmärrä, auta ratkaisemaan.”

+ 358 40 5519 117
maiju.tolvila@pleiner…
connect

Petteri Viljakainen

Kokenut työoikeuden konkarimme Petteri auttaa, neuvoo, käräjöi ja optimoi kaikissa henkilöstöön liittyvissä asioissa. Motto: ”Ei ongelmia, vaan ratkaisuja”.

+358 400 551 885
petteri.viljakainen@pleiner…
connect

Jukka Walliander

Jukka toi P&P:n Suomeen ja vetää nyt koko orkesteria toimitusjohtajana. Erityisosaamista strategia & rekrytointiprosessi. Vapaalla wannabe-eräjorma, Motto: ”Tottakai onnistuu!”.

‭+358 50 064 7615‬
jukka.walliander@pleiner…
connect


Janne Uggeldahl

Janne on parantuva insinööri, nykyinen digistrategisti, disruption aallonharjalla viihtyvä ketteryyden ja asiakaslähtöisyyden sanansaattaja. Motto: ”Think lean, work agile – customer first”.

+358 500 354 907
connect

Janne Naukkarinen

Ikuinen optimisti, joka uskoo kannattavaan kasvuun oikeilla resursseilla. Motto: ”Strategia on vain alku, toteuttamiseen tarvitaan oikeat henkilöt”.

+358 40 535 2032
connect

Yhteistyössä

Mekään emme osaa kaikkea itse, vaan olemme etsineet tietyille osa-alueillemme yhteistyökumppaneita. Lähtökohtana oli täydentää osaamiskarttaamme alojensa kovimmilla osaajilla. Olemme ylpeitä pystyessämme tarjoamaan asiakkaillemme yhteisprojekteja seuraavien johtotähtien kanssa:

Jobilla

Työnantajamielikuvan rakentamisessa Pleinert tekee läheistä yhteistyötä alan johtavan toimijan, Jobillan kanssa. He uudistavat rekrytointialaa yhdistämällä markkinoinnin, analytiikan ja digitaaliset työkalut innovatiiviseksi kokonaisuudeksi.
www.jobilla.com.

Psykologipalvelu Poiju

Poiju on erikoistunut laadukkaiden psykologipalveluiden tuottamiseen kunnille, yksityisille palveluntuottajille sekä rekrytointiyrityksille. Poijun psykologit auttavat organisaatioita ja yksilöitä selviämään haastavista työelämän tilanteista ja he ovat työ- ja organisaatiopsykologian asiantuntijoita.
www.psykologipalvelupoiju.fi